WORKSHOP MED WAYDI & STEW!! NYHET!!

                                           ENDELIG! 

25.mars blir det endelig workshop på B´hip hop igjen! Og det er ikke med hvem som helst! Waydi og Stew, begge fra Frankrike, kommer for å kjøre to halvannen time lange klasser kun for oss lørdag 25.mars. Stew kjenner flere av dere fra før av, han har vært her før og vi vet at mange av dere har ventet lenge på at han skulle komme tilbake!  Det beste er at han denne gangen tar med seg Waydi fra Criminalz Crew.

Ikke gå glipp av denne muligheten om du er i byen den helgen!

Her er info om begge to :

WAYDI  (Criminalz Crew)

Workshop på B´hip hop Dansestudio 25.mars

Waydi er kun 22 år gammel men allerede anerkjent som en av verdens beste freestylere og har allerede vunnet mange av de største dansebattlene. Han har en unik stil og musikalitet og er sett på som et av de største talentene innen fransk hip hop.

Waydi har allerede reist mye rundt og hatt workshoper, og full av kreativitet og dedikasjon til dansen er han fast bestemt på å etterlate seg sitt merke i danseverdenen.

Gå ikke glipp av muligheten til å ta Waydi sin klasse!

 

 

 

STEW: 

Stew har workshop på B´hip hop Dansestudio 25.mars

Stew er fransk danser, opprinnelig fra Paris. Han er spesialisert innen popping og har vunnet mange battles i Europa og i USA bla Nothing But Flavor i New York. I dag instruerer han og gir workshops i hele Skandinavia. Flere har nok også tatt klassene hans i Oslo hvor han er bosatt for øyeblikket.

Han underviser i popping, locking og hip hop. Han jobber også fulltid som DJ, som gjør at han hele tiden reiser rundt i verden.
Stew er en av Norges mest ettertraktede instruktører.

PRIS: 

1 klasse: 250 kr
Hele workshopen: 400 kr

For elever på B´hip hop er prisen:
1 klasse: 200 kr
Hele workshopen: KUN 350 kr

TID:

Lørdag 25.mars
16.00-17.30: Waydi
17.30-19.00: Stew

BONUS!! SØNDAG 26.MARS BLIR DET XTRA KLASSER MED SCHANGSTYLE ELEVENE!! Her trenger du ikke melde deg på men bare å dukke opp! Dette koster kun 30 kr pr klasse da det er elever på B som skal ha klassene som ledd av en opptrening. Men det er de beste elevene på danseskolen så verdt å komme 😉  Vi håper å se mange av dere da også! Første klasse starter kl 12.00 og vi avslutter dagen kl. 16.00. Her trenger man ikke melde seg på, men bare å dukke opp!

MELD DEG PÅ WORKSHOPEN MED WAYDI OG STEW HER: 

Workshop Waydi & Stew