VIKTIG BESKJED TIL ALLE

Dette er nok en av de kjipeste beskjedene jeg må gi på lenge. Jeg har prøvd flere ganger å skrive det på en ok måte, men klarer det ikke. Så jeg går rett på sak, med noe som gjør vondt å si. Jeg fikk veldig nylig vite at bygningen B´hip hop holder til i skal rives. Dette skjer allerede i april 2018. Det betyr at 1.mars neste år må vi være ute av bygningen.

Jeg startet B september 2009. Så neste år vil vi være 9 år. Det har vært noen år med helt fantastiske mennesker, stunder, opplevelser, show, magiske danseøyeblikk i studioet og store workshops med koreografer som Misha, Natsuki, Paul Ross, Knicole, Rob Rich, Liam, Stew, Toby og mange flere. Jeg startet B for å gi byen min et sted hvor barn, ungdom og voksne var garantert et godt tilbud fra kun profesjonelle dansere, et sted hvor man visste at man lærte fra de beste i bransjen. Og viktigst av alt, for å ha et lite intimt dansestudio med et godt miljø hvor folk skulle føle seg hjemme. Min filosofi har alltid vært at om du føler deg trygg, tør du å pushe deg selv mer og ergo utvikler du deg mer som danser og menneske.

Takket være alle de fantastiske instruktørene som har jobbet på B gjennom alle årene har jeg kunnet være utrolig stolt over at studioet mitt føltes nettopp slik for mange. Jeg har jobbet så hardt, slitt, grått, ledd, stresset og kost meg gløgg ihjel alle disse årene.

Hver gang jeg har spurt meg selv hvorfor jeg orker å slite meg ut på noe jeg overhodet ikke har tjent noe særlig på, så har jeg sett på elevene våre: dansegleden og den utrolige energien – og poff så er all tvil om hvorfor jeg har gjort dette blåst bort.

Nettopp derfor er dette utrolig tungt for meg å si:

Etter mye tankekjør, mange ulike omstendigheter og en reality check har jeg nå bestemt meg for at dette blir slutten på B’ eventyret. <3  Det har vært en fryktelig vanskelig avgjørelse med mye tårer, men føles likevel riktig.

Dere vet at B er min andre lille baby. Men selv om dette føles riktig for meg, og vi gir oss på topp, så vet jeg at jeg nå skuffer utrolig mange og det gjør fryktelig vondt.

Selv om rivingen av studioet er utenfor min makt vil jeg likevel beklage masse <3 -MEN!!

Mitt høyeste ønske er at vi sammen skal gå ut med et smell. Og vi vil avslutte eventyret med et stort elevshow! Derfor setter vi opp en redusert timeplan fra andre uken i januar. Nathalie, Marit, Henrik og Joakim er klare for å gi alt den siste tiden vi har. Derfor håper vi inderlig at dere som kan vil treffe oss igjen i januar. Kjøre hardt, kose oss masse og nyte de siste ukene på B´hip hop sammen.

Jeg har stor forståelse for at det kan være vanskelig for mange å begynne hos oss for så få uker, men håper en liten kjerne vil være med oss til slutten.

Ikke nøl med å maile oss, regner med mange av dere har spørsmål. Vi skal hjelpe til med å guide dere videre til andre danseskoler så godt vi kan. Heldigvis underviser alle på andre steder også ☺

De som blir valgt ut til Soul Session prosjektet vil ikke bli berørt, dere fortsetter der ut prosjekttiden, instruktørene på B vil ikke vike fra det.

Kjipeste julemeldingen å gi dere, spesielt etter en så herlig juleavslutning vi hadde denne uken. Tilgi meg.

Nyt julen alle sammen og dans masse, så håper jeg av hele mitt hjerte at vi ser mange av dere igjen i januar for en siste innsats <3 Timeplan kommer snart <3

Mye kjærlighet fra meg til alle Beeps