VELKOMMEN VÅR 2018

VELKOMMEN NYE OG GAMLE BEEPS TIL VÅRT SISTE SEMESTER!

Er du ny på B’ hip hop anbefaler vi å lese innlegget fra Elen Alicia – innehaver og B’ sin mamma – angående nedleggelsen av studioet senere i vår her.

Nytt i vår er altså et kortere semester og dermed litt færre klasser på timeplanen.
Fokuset kommer også, i tillegg til vårt hovedfokus (se info om kursene), til å ligge på et avsluttende elevshow. Vi har søkt Fana Kulturhus om torsdag 1. mars og håper på denne datoen. Merk at det er i vinterferien men vi håper så mange som mulig kan og vil være med på dette!

Vår siste audition for elitegruppen Schangstyle blir holdt førstkommende tirsdag 9. januar kl 16.30. Mer om det her.

Guttecrewet holder sin uformelle audition på oppstartsdagen også og vi anbefaler alle gutta å prøve seg her. Info om kurset finner du nederst på siden herMerk at det er flyttet til torsdager kl 17.00. Det krever ingen påmelding til den uformelle auditionen. 

B’ er også stolte over uttaket med ni deltagere til Soul Sessions Community prosjektet i Bergen 2018. Vi gratulerer de ni som ble tatt ut til dette prosjektet, og kommer til følge dem opp hele våren til tross for vårt korte semester.

Vi i ledelsen og crewet på B’ HIP HOP gleder oss til å se kjente og forhåpentligvis også nye fjes på klassene våre. Det blir et spesielt semester for alle, og B’ familien vil stå sammen som aldri før. <3

For en oversikt over vårens timeplan og priser, samt link til påmelding, klikk her.

VELKOMMEN!

 

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

 

Velkommen til oss!