B´er imot mobbing! Vær en venn- Join the harlem shake!

Bergens Tidende kjører for tiden en stor kampanje mot mobbing: «Vær en venn», vi er med: 

BLI MED PÅ STOR HARLEM SHAKE MED BERGENS TIDENDE OG B´!

Beeps Vær en venn b hip hop B´hip hop er 100 % imot all form for mobbing, fysisk, verbal, mobbing på sosiale medier.. Ingen form for mobbing er akseptabel eller ok.  Hos oss på B´ er det viktig at alle har det bra, at man føler at man kan være seg selv og har det fett sammen i dansestudioet! Man skal støtte hverandre og bygge hverandre opp, ikke dra hverandre ned.  Dette er noe vi som jobber på B´føler vi har oppnådd med alle våre fantastiske Beeps!   Desverre er det ikke slik alle steder. Mange opplever mobbing på skolen, på jobben eller på internett. Vis at du er i mot mobbing- og gjør det med B´ på en fet måte sammen med BT!!

9.APRIL kl. 17.00 ved DEN BLÅ STENEN skal vi filme en HARLEM SHAKE!! BT kontaktet oss og spurte om vi kunne stille med alle elevene våre for å gjøre dette stuntet som symbol mot mobbing sammen med dem.- Og hallo!!! Dette er jo noe kjempevittig, gøyt OG for en bra sak! Mange har laget sin versjon – dette blir B´ & BT sin 😀 BERGENS TIDENDE filmer og sprer så filmen på nettet. 

Er du keen på å være med eller?? Vi håper så mange som mulig kan, og vil, være med!!!!

Ta med en venn og støtt “VÆR EN VENN” :       TIRSDAG 9.APRIL KL. 17.00 @ DEN BLÅ STENEN

Vi vil ha med så mange som mulig!!! Alder ingen hindring! Så ta gjerne med en venn eller fem! Men de må kunne ta imot beskjeder og vite hva Harlem Shake er seff 😉

Dere og vennene deres som blir med på Harlem Shaken får også ta resten av dagen på B´hip hop GRATIS!!  Så ta med en venn først på Harlem Shaken så på B!

VIKTIG:  Ta med noe oransje, enten en appelsin, t-shorte, bukse, sko, bandana, genser, sjal, lue…. Whatever så lenge det er oransje! Vær en venn kampanjen sin farge er nemlig oransje. BT tar med en del t-shorter men de har ikke nok til alle. De tar også med buttons til dere.

VIKTIG: Blir filmet i 2 deler: Ikke kom kledd i oransje, men ta det med,  for dere skal bruke det i take 2 når vi filmer! I take 1 skal dere gå i det dere vil, normalt kledd.

Husk at man skal være total crazy i del 2 så har du noe du vil kle deg ut som, hestehode, solbriller, cap, grisekostyme.. whatever—ta det med!!

Spørsmål? Ring elen: 99 60 35 19

LET´S DO THIS BEEPS!!! BLI MED DÅ!!! 

Lær mer om og like: Vær en venn !   Sjekk ut Harlem Shake !

Meld deg på her: