Takk for i vår & Dansens Dag!

Hei, ville bare takke alle for et fantastisk vår semester! Kunne ikke vært mer stolt av alle Beeps <3 Schang har hatt det utrolig travelt i år grunnet Norske Talenter og alt som har kommet etter det eventyret. Jeg har derfor ikke hatt mye tid til å oppdatere siden her og undervise mye. Noe som har plaget meg med dårlig samvittighet.  Men også derfor har det vært detstor mer glede å hvile øynene på alle dere som i hele vår har jobbet hardt, kommet på trening, spredd positiv energi, svettet og danset og rett og slett kicket ass! Den ene dagen kunne vi ikke ha vikar, men dere på Henrik sin klasse ble likevel igjen og hadde egentrening. Det gjorde mitt dansehjerte  sprekkeferdig av stolthet!!

På Dansens Dag stilte dere opp tidlig og trente ute med boomblasteren hele gjengen, til glede for alle konfirmantene den dagen haha! Så leverte dere et fantastisk show både på Festplassen og Jernbanestasjonen!! Som sagt, hadde jeg ikke danset med dere hadde jeg tårene rent av stolthet. Dere vet… gammel og rørt MamaB.. 😀  Håper alle hadde en gøy dag!? Se bilder og video nederst her på siden! 

Så håper jeg at alle som ikke kunne være med på Dansens Dag også har hatt en bra vår på B! Voksenklassene har vært fantastisk gøy å ha, Hip Hop Kids viser neste generasjon av awesome dansere og alle Beeps er med på å skape det unike miljøet vi har på B. Vi som jobber på B gleder oss masse til høsten, til stort elevshow for å feire 5 årsdagen vår og ikke minst bare til å undervise og se dere alle igjen! Ta med en venn til høsten og nyt sommeren!! Dans masse hjemme og på ferie 😀 😀

Ny timeplan for høsten og info om oppstartdato og eventuelle workshops kommer her på websiden. Hvis du vil ha mail når vi poster nyheter her kan du bare melde deg på nyhetsbrevet på første siden 🙂

Takk også til de fantastiske instruktørene for en unik vår, uten dere ingen B <3  Her kan dere nyte bilder vi fikk fra Per Wiken, onkel til en Beep! Tusen takk!

GOOOOOOOOOOOOOOOD SOMMER ALLE SAMMEN! – Elen Alicia

 

Takk til Alex Lopez, pappa til en Beep, for denne fete videoen fra Dansens Dag!!

 

 

Takk til Phu Berntsen, pappa til en Beep, for video! Se film her: