Schangstyle Audition

Schang B´hip hop dansestudio

NY AUDITION VÅR 2018 BLIR TIRSDAG 9. JANUAR KL 16.30-18.00! 

Schang Danceproductions er Bergens eneste profesjonelle jente hip hop dansecrew og er kjent fra bla Norske Talenter. Vi har alle ulike bakgrunner innen kommersiell dans, med erfaring fra utallige show, tv-show, musikkvideoer, reklamer m.m  Selv om vi er et crew, har vi også ulike stiler. I denne klassen får du en smakebit av ALLE i Schang! 

På Schangstyle er det fokus på hvordan bli en danser og hvordan jobbe som en profesjonell danser. Det blir lært korte koreografier hvor fokus vil ligge på performance, spatial awareness, å finne sin egen stil, hvordan oppføre seg på auditions og dansejobber, hvordan få dansejobber, hva som må til for å lykkes som danser, gleden ved show og showtrening med alt rundt. Det vil altså være en teoridel hver uke. Vi er de eneste som tilbyr dette i Bergen. Vi vil rett og slett lære deg hvordan bli best mulig på scenen og som danser! Vi lover deg et lærerikt kurs med fete koreografier og viktig info. Her kan det også plutselig dukke opp en eller to gjesteinstruktør fra bransjen.  

Men fra våren 2016 vil vi endre litt igjen og gjøre kurset enda bedre og mer attraktivt! Vi vil nemlig at våre elever som går på dette kurset får mer trening i showbiten, som er en viktig del av å være danser. Elevene vil ha teori, mye showtrening, noen show rundt omkring og freshe koreografier. Det vil fremdeles forekomme besøk fra gjestelærere. 

Pris for kurset er 1000,- kr. (Audition er selvsagt gratis)
Tidspunkt for klassen :  Tirsdager kl.16.45-18.00 ( 75 min) Oppstart 09.01.2018 

 

Audition
For å komme med på dette kurset vil det fra våren 2016 være en audition for å komme inn. Slik vet vi at du som vil gå her har et brennende ønske om å jobbe hardt, og å lære det lille ekstra for å nå målet ditt i danseverdenen. Det vil være høyt nivå på klassen, men vi ser også etter deg som er et talent og ikke nødvendigvis «best i klassen» men som er villig til å trene hardt og som ikke minst er sulten på mye dansing! Ingen aldersgrense. Du må ha danset en del før, men husk at du er her for å lære, vi forventer ikke profesjonelle dansere her 🙂 

ER DETTE DEG??  KOM PÅ AUDITION 9.JANUAR KL. 16.30!! 

Meld deg på auditionen her: 

  • Sted: B´hip hop dansestudio
  • Tid: 9.januar 2018 kl.16.30-18.00
  • Hva må du gjøre? Du vil lære en koreografibit på auditiondagen, vær forberedt på ulike utfordringer men ikke vær nervøs- dette blir gøy! Fyll ut skjemaet og send inn!
  • Pris for kurset er 1000,- kr. (Audition er selvsagt gratis)
  • Tidspunkt for faste klassen :  Tirsdager kl.16.45-18.00 ( 75 min) Oppstart 09.01.2018 

Schangstyle Audition

Audition påmelding
  • Dette er kun for å gjøre auditionbiten enklere for oss som holder den. Bildet vil ikke bli brukt til noe annet enn for identifisering på selve auditiondagen.

 

schang bucci

Les mer om Schang her : Schang.no 

Følg oss gjerne på facebook og instragram også!
Facebook : Schang Danceproductions 
Instagram: @schangladies

– og husk å følge B´hip hop på instagram: @bhiphopdansestudio og facebook : B´hip hop dansestudio