SCHANGSTYLE AUDITION 2018!

Vil DU være det nye medlemmet i B’hip hops elitegruppe Schangstyle?

Hvem ser vi etter?
Du som vil gå her har et brennende ønske om å jobbe hardt, og å lære det lille ekstra for å nå målet ditt i danseverdenen. Det vil være høyt nivå på klassen, men vi ser også etter deg som er et talent og ikke nødvendigvis «best i klassen» men som er villig til å trene hardt og som ikke minst er sulten på mye dansing! Ingen aldersgrense. Du må ha danset en del før, men husk at du er her for å lære, vi forventer ikke profesjonelle dansere her ?

Schangstyle har blant annet vært med på oppdrag for Schang Danceproductions, Sonny Alven, Myrna, Mathea Mari og veldedighetskonsert på TV2 for Stine Sofies Stiftelse.

I tillegg er det stadig gjestekoreografer utdannet i Oslo og utlandet som bringer freshe moves og eksklusive koreografier til dere på Schangstyle

På Schangstyle er det fokus på hvordan bli en danser og hvordan jobbe som en profesjonell danser. Det blir lært korte koreografier hvor fokus vil ligge på performance, spatial awareness, å finne sin egen stil, hvordan oppføre seg på auditions og dansejobber, hvordan få dansejobber, hva som må til for å lykkes som danser, gleden ved show og showtrening med alt rundt. Det vil altså være en teoridel hver uke. Vi er de eneste som tilbyr dette i Bergen. Vi vil rett og slett lære deg hvordan bli best mulig på scenen og som danser! Vi lover deg et lærerikt kurs med fete koreografier og viktig info. Her kan det også plutselig dukke opp en eller to gjesteinstruktør fra bransjen.  

ER DETTE NOE FOR DEG??  KOM PÅ AUDITION TIRSDAG 9. JANUAR KL 16.30-18.00!! MELD DEG PÅ VIA SKJEMA NEDERST PÅ SIDEN HER.

Sted: B´hip hop dansestudio
Tid: 9. januar 2018 kl.16.30-18.00!
Hva må du gjøre? Du vil lære en koreografibit på auditiondagen, vær forberedt på ulike utfordringer men ikke vær nervøs- dette blir gøy! Fyll ut skjemaet og send inn!

Pris for kurset er 1000,- kr. og varer 75 min pr klasse (Audition er selvsagt gratis)
Tidspunkt for faste klassen :  Tirsdager kl.16.45-18.00 ( 75 min) Oppstart 09.01.18
Meld deg på auditionen her:

Schangstyle Audition

Audition påmelding
  • Dette er kun for å gjøre auditionbiten enklere for oss som holder den. Bildet vil ikke bli brukt til noe annet enn for identifisering på selve auditiondagen.