Historien om B’

B’Hip Hop Dansestudio ble startet av Elen Alicia Castillo Vik 03.september 2009.

Etter mange år som danser, instruktør & koreograf var tiden inne for et eget dansestudio, dedikert til hip hop! Vårt høyeste ønske er å utvikle flere hip hop dansere og føre talentene i Bergen opp og nærmere drømmene sine!

Hvorfor  ”B”? Først og fremst B for Børge. Børge Vik var Elen sin bestefar som i sin tid var en av landets krigshelter og ikke minst – stolt danser.

B = Be hip hop. Hip hop er ikke bare et ord, en mote, en stil men en kultur.  Dans er bare en del av kulturen.  Innen begrepet hip hop dans finner man breaking, som var opprinnelige dansen innen hip hop, popping, locking, new jack swing, old school, new school, lyrisk hip hop, clowning, krumping, house.  Nye stiler blir utviklet kontinuerlig!

B’Hip Hop ble startet for at Bergen skulle få et dansestudio hvor hovedfokuset ligger på å utvikle dansekulturen innen hip hop. Vi vil samle de beste instruktørene innen feltet, så våre elever vet at de får kvalitet og kan lære av dyktige, erfarne instruktører som lever for dansen og hip hop. Instruktørene på B’Hip Hop er nøye valgt ut og har alle lang erfaring som instruktører og dansere. Vårt fokus er at elevene skal lære, ha det gøy og utvikle seg.

Målet til B’Hip Hop er et fulltidsstudio hvor alt som rører seg innen hip hop dans er samlet, og hvor crews kan trene og utvikle seg selv gjennom egentrening og klasser.  Vi vil utvikle alle dansetalentene Bergen by bærer på!

B’Smart – B’Creative – B’Humble – B’Proud – B’Strong – B’Ambitous – B’Better @ B’Hip Hop!

Legg igjen en kommentar