Kurs

B’hip hop har dansekurs både for barn, unge og voksne i forskjellige stiler og vanskelighetsgrader. Vi har profesjonelle pedagoger som gir deg det beste innen hip hop i Bergen!  

Vi har to semester per år. Det ene starter i januar og det andre i august. NYTT I VÅR 2018: GRUNNET RIVING AV BYGGET LEGGER B’ HIP HOP DANSESTUDIO NED 1. MARS 2018. Vi holder derfor et kortere semester enn våre vanlige 15 uker. Vi håper du vil være med oss til det siste og delta på vårt store elevshow til slutt.  Se eget innlegg her på siden om dette. 

Under finner du beskrivelse av hvert kurs og hvilken instruktør som har kurset. Vi holder på å oppdatere informasjonen her. Hvis du ikke finner det du lurer på , ta gjerne kontakt med oss!

Du kan også gå til påmelding eller se informasjon om kurspriser. Er du nysgjerrig på se ulike videoer fra B´ se Media ->Videoer .

Våre dansekurs

 

Schangstyle

Schang i Darc Kandy på B´hip hop dansestudio i Bergen B

Schang i Darc Kandy på B´hip hop dansestudio i Bergen bla. Semifinalister i Norske Talenter 2014.

HER FINNER DU VIKTIG INFO OM KURSET FOR 2018 OG AUDITION TIL SCHANGSTYLE!! KLIKK HER: SCHANGSTYLE AUDITION 2018

Schang Danceproductions er Bergens eneste profesjonelle jente hip hop dansecrew og er kjent fra bla Norske Talenter. Vi har alle ulike bakgrunner innen kommersiell dans, med erfaring fra utallige show, musikkvideoer, reklamer m.m  Selv om vi er et crew, har vi også ulike stiler. I denne klassen får du en smakebit av ALLE i Schang! For deg som har danset en stund og vil ha mye for pengene!

I denne klassen vil det nå være fokus på hvordan bli en danser, hvordan bli en profesjonell danser. Det blir lært korte koreografier hvor fokus vil ligge på performance, spatial awareness, å finne sin egen stil, hvordan oppføre seg på auditions og dansejobber, hvordan få dansejobber, hva som må til for å lykkes som danser, gleden ved show og showtrening med alt rundt. Det vil altså være en teoridel hver uke. Vi er de eneste som tilbyr dette i Bergen. Vi vil rett og slett lære deg hvordan bli best mulig på scenen og som danser! Vi lover deg et lærerikt kurs med fete koreografier og viktig info. For deg som vil bli profesjonell danser eller for deg som har danset en stund og bare elsker å danse og vil bli bedre.  Her kan det også plutselig dukke opp en eller to overraskelsesinstruktør fra bransjen.  Nivå: Middels- Høyt  

 

Hip Hop/Street med Marit

Marit B´hip hop Dansekurs hip hop Bergen Old school

 

Marit er en av byens mest populære instruktører, kjent fra bl.a Dansefeber og Norske Talenter. Dette kurset tar for seg basic grooves og moves, teknikk, gamle og nye stiler med fokus på variasjon, musikalitet og danseglede.

 

 

 L.A/ Commercial med Nathalie

Nathalie Katarina Katralen Lågrinn

Hip hop i Los Angeles har utviklet seg litt annerledes en hip hop på østkysten av USA, og er litt mer kommersiell i mange sine øyne. Nathalie kom til Bergen i høst rett fra L.A  og gir deg nye, freshe koreografier.

 

 

Hip Hop med Joakim

Joakim Lundekvam er ny instruktør hos oss denne høsten! Men han er ingen nykommer i dansemiljøet, og har danset i mange år, også på B’ siden oppstart. Gled deg til fete moves, fresh torsdagsklasse og kule koreografier.

 

 

 

 

 

 Hip Hop nybegynner

B’ hip hop danseklasser

For deg som er fersk på hip hop gulvet!
Her lærer man enkle koreografier og alt det grunnleggende man trenger for å kunne danse hip hop. Man har i tillegg også god styrketrening og legger basen for de andre kursene.
Her går vi rolig gjennom alt, samtidig som du lærer
freshe koreografier og får bra, gøy trening!

Nybegynnerklassene er fordelt etter alder: 10-13 år, og 14-18 år.
Nathalie har freshe koreografier og digge klasser!

 

 

Hip Hop Ladystyle – med hæler

20110911_fotografi_schang_MG_6768

 

Ladies! Dette er for deg som er keen på mer feminin hip hop, og for deg som vil bli bedre, eller rett og slett lære å danse, i hæler!  Ladies, bring them heels! Du bestemmer selv høyden på hælene, men ikke ta de tynneste stilettene.. Mer kommersiell stil enn de andre klassene.

Instruktør: Elen Alicia

Du kan også joine selv om du ikke takler hæler! Bruk da sneakers. Tenk Beyonce ladies!   Aldersgrense 16 år.

 

 

Street Veterans

Her kommer en klasse for de «godt voksne» danserne i byen! Med fokus på pur danseglede og bare ha det gøy med ny og gammel musikk, er det ingen grunn til å ikke riste litt i godfoten og bli med. Passer for deg som har danset tidligere, for deg som fortsatt holder på og for deg som har gått begynnerkurs for voksne flere ganger.

Instruktør: Marit

 

 

 

 

Guttecrew

Eget kurs for guttene! OBS! Endring av dag vår 2018 – nå torsdager kl 17.00-18.00!

Vi ønsker å invitere alle gutta som danser til en uformell prøve/audition-time den første klassen på torsdagen. Du trenger ikke forberede noe, det vil bli Henrik som kjører klassen og han som legger opp løpet.

Det blir gratis å prøve første gang, og Henrik avgjør hvem som kan passe for kurset videre.

På kurset vil det være fokus på basic trening innen hip hop/popping, freestyle-øvelser og show-koreografi med formasjoner.

Du bør ha danset ca 2 år eller mere.

Henrik Nordin -Mix Master Cru
Henrik mix style

 

 

Velkommen! 

Legg igjen en kommentar