Instruktører

B´hip hop har profesjonelle pedagoger som gir deg det beste innen hip hop i Bergen! 

Vi er stolte av å kunne tilby deg klasser med dyktige instruktører som har lang erfaring innen den profesjonelle danseverdenen. I tillegg tilbyr vi workshops med kjente koreografer/dansere fra hele verden! Elever på B´ får alltid førsterett på workshop-plassene. 

I vår 2018 er det jentene i Schang Danceproductions, Nathalie Katharina K. Lågrinn, Joakim Lundekvam og Henrik Nordin som har de faste dansekursene på B´hip hop. Vi har bla. erfaring fra L.A, N.Y, London, vært finalister i Dansefeber og Norske Talenter, TV2, MGP, NRK, Gullruten & TV2 jubileumshow – med Truls Svendsen, Ylvis, Vinni, Jarle Bernhoft og Dorthe Skappel, flere musikkvideoer, utallige show, m.m. Vi har trent hos og med koreografene til Justin Bieber, Michael Jackson, Chris Brown, Beyonce, Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher, Janet Jackson m.fl.

Se Schang sin promovideo nederst på siden!

Instruktører

 

Marit Hagen Halvorsen Old school/New school + Schangstyle

Marit Hagen Halvorsen
B´fact: Schanglady. Marit var bla finalist i Dansefeber (TVN) i 2007 og semifinalist med Schang i Norske Talenter (TV2) 2014. I 2017 mottok hun Hordaland gym- og turnkrets sin Fortjenestemedalje i sølv for sitt arbeid med dans og gymnastikk.

 

Elen Alicia Castillo Vik
Elen Alicia Castillo Vik 
B´fact: Eier & daglig leder av B´hip hop. Grunnla Schang i 2006. Schanglady og semifinalist med Schang i Norske Talenter (TV2) i 2014. Elen er tilbake fra mammaperm og skal undervise igjen. Hennes klasser sprer alltid gode vibber og danseglede.

Joakim Lundekvam
B’fact: Joakim har vært med oss siden B’hip hop startet, og har danset i mange år. De siste årene har han trent med Schangstyle og undervist klasser. Han er et talent med freshe moves og musikalitet. 

Vi er så glade for å ha han med oss som instruktør denne høsten. 
Gled dere til fete klasser og god stemning.

 

 

 

Nathalie Katarina Katralen Lågrinn  B´fact: Vi er stolte over å ha fått med Nathalie i B´hip hop familien. Nathalie er fra Oslo og flytter til Bergen nå i høst og er tidligere medlem av både The Vibers og Aces Crew.

 

 

Henrik Nordin
B’ fact: Henrik har vært med oss på B’ lenge og vi er så glad for oppstarten av guttecrewet igjen!
Med sitt råe dansetalent, kunnskap og allsidig stil er Henrik en du ikke vil gå glipp av!

Kaya GoosenSchangstyle, Hip Hop 2, Videostyle ( for øyeblikket i Miami, tilbake hos B i mars!)

Kaya Goosen
B´fact: Schanglady og semifinalist med Schang i Norske Talenter (TV2) 2014. Kaya jobber for tiden i Oslo men dropper innom med workshops.

Sara Kristine Einbu L.A style & Schangstyle
Sara Kristine Einbu
B´fact: Schanglady. Sara var også bla finalist i Dansefeber (TVN) i 2007 og semifinalist med Schang i Norske Talenter (TV2) i 2014. I 2016 var hun solodanser for Norges bidrag i EuroVision Song Contest (MGP). Sara  jobber for tiden i Oslo og utlandet, men dropper innom i løpet av semesteret!

Stephanie Mowinckel Schangstyle

Stephanie Mowinckel
Grunnlegger av Schang i 2006, utdannet hos London Studio Centre. Schanglady og semifinalist med Schang i Norske Talenter (TV2) 2014. Stephanie har for tiden oppdrag med Sogn og Fjordane Teater, men kommer innom i løpet av høsten.

 

 

 

Se gjerne Schang sin hjemmeside for mer info eller booking til jobber : www.schang.no

Legg igjen en kommentar