Dansens Dag 2015 Info- 2.mai

Dansens dag nærmer seg med stormskritt! For de som ikke har vært med på dette før er dette en dag som blir feiret i hele Norge, hvor alle dansestudioer og danseskoler deltar og har show i sentrum.

B´hip hop deltar hvert år og det er høydepunktet for mange i vårsemesteret. B´hip hop har havnet på forsiden av BA tidligere og fått mye oppmerksomhet på dagen. Veldig kjekk og inspirerende dag!   Les mer om Dansens dager her: Dansens Dager 2015  og for Bergen her: Dansens dag Bergen

B´hip hop skal danse på Festplassen og Jernbanestasjonen 2.mai. 

Tidspunkt: 

Dag: Lørdag 2.mai

Festplassen : kl.11.45 ( møt opp senest 15 min før)

Jernbanestasjonen: kl.13.00 (møt opp senest 15 min før)

Kostymer: Svarte klær med hvite detaljer. F.eks: svart bukse, svart t-shorte/jakke/genser med hvit caps eller hvite sko, eller hvitt trykk på genseren eller evt hvit bandana.  Alle elevene på på B´hiphop har likt kostyme/antrekk.  Ta bergensværet i betraktning..

Hvert år gjør B det litt annerledes enn andre dansestudioer. Vi setter nemlig sammen alle klassene til et felles show, så alle elevene er sammen hele tiden på «scenen». Dermed er vi mer et stort crew enn bare en og en klasse. Vi skal derfor ha en liten felles avslutning som Sara koreograferer. Dette er veldig kort og noe alle klarer. Video av dette kommer snart både her og på facebookgruppen vår : B´hip hop facebook og alle skal få gå gjennom det i klassene før den store dagen.

For inspirasjon se B´sitt show (video og bilder) fra Dansens dag i fjor her: Dansens Dag 2014 !!

Det er også hvert år en offisiell dansens dag dans, som koreograferes av årets dansens dag ambassadør. I år er dette Jens Trinidad fra Cre-8. Alle som vil kan danse den på slutten av dagen. Her er video av dansen slik at du kan lære den hjemme. Kanskje en venn, søster eller bror også vil være med på det? ( Dette er ikke i regi av B´hip hop men av arrangøren av Dansens Dag i Bergen: BDS)

Dansens Dag dansen 2015:

Så sett av dato og tider, spre ordet til alle du kjenner så de kommer for å se på og øv øv øv! 😀 Vi gleder oss!